Matrix Marketing,

enkelt men kraftfullt

Med team CompoundiT blir alla vinnare!

Tillsammans i teamet hjälps vi åt och bygger en stark ekonomi så att

du och din familj får mer frihetskapital. Relationsmarknadsföring bygger på att duplicera det du redan gjort med andra som också vill ha möjlighet att få tillgång till Forsage, de vet kanske inte om det än bara. Det är här du kommer in i bilden och kan visa vägen, bygga relationer och skapa förtroendekapital och visa hur enkelt det varit för dig mm. Det vill säga de personer du delar denna möjlighet med kommer med stor sannolikhet vilja gå med i Forsage på samma sätt som du redan gjort.

Du är en ambassadör och visar vägen för andra helt enkelt.

 

 

Olika strategier= olika syften

Som du säkert redan förstått är det en väldigt låg startkostnad att komma igång med Forsage, endast 0,05 Eth och cirka 100 sek ur egen ficka är allt som behövs.

MEN, om du startat i Forsage genom att direkt uppgradera till nivå 3 i både X3 och X4, då kommer de du delar det med vilja göra som dig. På så sätt får du snabbare och högre inkomster än om du börjar på nivå 1. Så istället för att börja med 0,05 Eth så uppgraderar du direkt till nivå 3 och betalar 0,35 Eth ur egen ficka. Vilket motsvarar cirka 500 sek med nuvarande värdet på Eth. Fast du kommer då tjäna många gånger mer när nya ansluter sig eftersom du då får mer utbetalt till din plånbok när de köper programlicensen för inkomstnivåerna av dig.

Strategin som accelererar din inkomst 

Ifall du snabbt vill accelerera din inkomst och kanske strategiskt vill ha ett duplicerbart och enkelt sätt som fler kan följa, då ska du följa strategin som vår upline Mark Hamlin identifierat som den effektivaste metoden att nå höga inkomster snabbt.

Fördelen vi ser med denna strategi är att du inte behöver så många i ditt team för att kunna uppgradera till nivå 12. Du behöver bara 36 personer för att potentiellt tjäna över

350.000 usd!!

Tycker du 36 personer känns mycket? Tänk då istället så här, känner du 12 st personer du kan dela det här med och som du tror är intresserade att tjäna enkla passiva inkomster? Just det 12 vänner, familjemedlemmar eller kollegor. Det spelar ingen roll, det viktigaste är att de precis som du kommer dela det med andra. Om nu var och en av dessa 12 personer delar Forsage och hjälper dem att starta på samma sätt, ja då kommer alla kunna uppgradera en efter en och pusha dig till att uppgradera till nivå 12 i både X3 och X4. 

Så med andra ord behöver du endast 12 personer för att potentiellt tjäna dessa otroliga mängder Ethereum om och om igen!!  

Titta på den korta videon så förstår du

varför du vill tillämpa L.A.T.C.H strategin.

KONTAKT

FÖLJ OSS PÅ

Facebook

Innehållet, åsikter och slutsatser på denna hemsida är INTE att betrakta som finansiell rådgivning. Vi rekommenderar alltid att ta kontakt med en licensierad oberoende finansiell rådgivare. CompoundIT åtar sig inget ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppstå i och med handlingar eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på den här webbplatsen. Att investera i finansiella instrument, oavsett om det värdepapper, fonder eller andra instrument innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. När du använder en länk som är markerad som (annonslänk) utgår en förmedlingsprovision till oss. 

 

© 2019 Copyright för texter och innehåll CompoundiT