Vanliga frågor & svar

Information=Trygghet

Vi märker att många vill ha mer information och vill helst ha alla svar på en gång. Därför har vi här sammanställt många av de vanligaste frågorna och svaren, så du i lugn och ro kan läsa dig till om det är något du funderar över. På det viset har vi märkt att många fler känner större trygghet och har lättare att prova nya och mer effektiva sätt att tjäna pengar. Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss. 

Insikter, frågor & svar

Varför Forsage?

Forsage syfte är ursprungligen att förändra människors möjlighet att uppnå ekonomiskt frihet. Något som i dessa pandemi tider råkat infalla som en skänk från ovan.

Genom en ovanligt låg investering på endast 0,05 ETH (ca 100kr) och ett fenomenalt smart kontrakt, får alla samma möjlighet att uppnå en högre levnadsstandard oavsett vart du bor i världen.

 

Alla som skaffar sig tillgång till programmet har ett fantastiskt

enkelt verktyg som utan krav på stora investeringar, utan krav på hög utbildning eller förkunskaper och utan begränsningar i tid och rum, kan skapa en rättvis förutsättning till större inkomster, något som i dessa tider är viktigare än någonsin att ta till vara på då människor i spåren av Corona (Covid -19) permitteras och förlorar sina inkomster.

Hur länge har det funnits?

 Sedan programmet lanserades den 6 februari 2020 har människor i alla världsdelar och i alla samhällsklasser börjat tjäna pengar genom Forsage. Det fina med det är att alla kan göra det och alla kan lyckas. Det spelar ingen roll när du startar, du kan med lite vilja och engagemang lyckas på väldigt kort tid att bygga upp en rejäl inkomst, och du kan beroende på din egna arbetsinsats tjäna betydligt mer än vad många andra gör genom att arbeta 40-50 timmar i veckan på ett vanligt jobb.

 

Med Forsage kan du sköta allt via en dator eller mobiltelefon hemifrån och du kan befinna dig vart du vill i världen. Så länge det finns en internetuppkoppling kan alla göra detta. 

Vad är baksidan?

Det finns faktiskt inget negativt att säga om Forsage. Det är för ovanlighetens skull en väldigt låg risk då kostnaden är så låg som 0.05 ETH, vilket gör att nästa alla har råd med det.

Vad en del upplever är att det istället är för bra för att vara sant! Och det är ingenting konstigt med det. För är du van att jobba hårt och kämpa för att få pengar blir detta som en chock när du inser att faktiskt vem som helst kan tjäna i princip obegränsat, genom det Smarta kontraktets uppbyggnad.

 

Med Forsage kan du tjäna betydligt mer än de som startat innan dig så det är absolut inget pyramidliknande bedrägeri det är frågan om. En del som inte tror det är så här enkelt att tjäna pengar, försöker självklart  komma på alla tänkbara anledningar till varför det inte kan

vara på riktigt.

 

Men tänk då på att:

Saker är inte alltid som DU ser på dem, utan du ser på dem som DU är!

 

Med andra ord kommer det alltid finnas människor som trots alla bevis i världen inte tror på saker de blir överbevisade om. De har sin sanning kanske du har hört? Och det är exakt vad det är, deras sanning. Faktum är att det är helt okej, för hur skulle världen se ut om alla tyckte, tänkte och kände lika inför allt? 

Engagemang lönar sig

Engagerar du dig i Forsage kan du alltså tjäna mer än andra i programmet och är således ett rättvist och fullt transparent sätt där alla tack vare den öppna källkoden kan se precis allt som händer i programmet. Så att det skulle vara moraliskt tveksamt att tjäna pengar mellan varandra i ett Smart kontrakt är bara brist på kunskap hos de som uttrycker sådana åsikter. Tvärtom är programkoden fenomenalt smart utformad där alla är vinnare.

 

Ett Smart kontrakt i Ethereums blockkedja kan dessutom aldrig hackas, villkoren kan aldrig förändras och dess funktion kommer för alltid fortsätta fungera och återkommande betala ut ETH utan mellanhänder till licensägarnas egna digitala plånböcker utan att någon kan göra

någonting för att ändra på det. 

  

Verkar det fortfarande för bra för att vara sant?

Testa själv får du se!

 

CONTACT US

FOLLOW US

Facebook

The content, opinions and conclusions on this website are NOT to be construed as financial advice. We always recommend contacting a licensed independent financial advisor. CompoundIT assumes no responsibility for any losses, costs or other consequences that may arise from actions or actions taken based on the content of this website. Investing in financial instruments, whether it is securities, mutual funds or other instruments, always involves a risk. Historical returns are no guarantee of future returns. When you use a link that is marked as (affilliete link), a commission might be paid to us.      

 

© 2019 - 2020Copyright for text och contentl CompoundiT