Följ tre enkla steg för att

komma igång med

Forsage Smart Contract

Skaffa Wallet

Här får du hjälp att skaffa din digitala plånbok, dvs din Wallet som du behöver för att registrera ditt Forsage konto.

I din personliga Wallet förvarar du din kryptovaluta Eth och kan när som helst skicka den vart du vill, precis som med dina vanliga svenska pengar på din bank.

Beroende på om du väljer att använda Forsage på en mobil enhet eller på din dator så behöver du ladda ned en specifik Wallet för det.

Välj vilken enhet du vill använda för din Wallet och följ bara de enkla instruktionerna genom att klicka nedan. 

För PC

För Mobil

Skaffa Ethereum

Här får du hjälp att skaffa din digitala plånbok, dvs din Wallet som du behöver för att registrera ditt Forsage konto.

I din personliga Wallet förvarar du din kryptovaluta Eth och kan när som helst skicka den vart du vill, precis som med dina vanliga svenska pengar du är vad vid på din bank. 

Något som blivit väldigt populärt är att skaffa ett kort från tex Coinbase, Revolut eller Wirex. Dit kan du skicka dina Eth och använda dem hur och när du vill i vilken fysisk eller online butik som helst.

Swisha

Kortbetalning

Skaffa Forsage

Be personen som visat dig den här sidan om hjälp i det sista steget av registreringen. Du behöver den personens registreringslänk för att få tillgång till Forsage i det stista steget av registreringen.

Om du hittat hit på egen hand, utan att något visat dig den här sidan, då kan du kopiera nedan registreringslänk så placeras du automatiskt i team CompoundiT. Följ sen videoinstruktionerna i sista steget av registreringsprocessen.

Kopiera länk

Sista steget

KONTAKT

FÖLJ OSS PÅ

Facebook

Innehållet, åsikter och slutsatser på denna hemsida är INTE att betrakta som finansiell rådgivning. Vi rekommenderar alltid att ta kontakt med en licensierad oberoende finansiell rådgivare. CompoundIT åtar sig inget ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppstå i och med handlingar eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på den här webbplatsen. Att investera i finansiella instrument, oavsett om det värdepapper, fonder eller andra instrument innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. När du använder en länk som är markerad som (annonslänk) utgår en förmedlingsprovision till oss. 

 

© 2019 Copyright för texter och innehåll CompoundiT