OM OSS

"Vår passion är att hjälpa människor till större frihet genom ekonomisk expansion"

 Vi är glada och stolta över att kunna dela med oss av kanske marknadens enklaste system för att skapa återkommande inkomster passivt som du inte behöver jobba för att få aktivt. Med rätt förståelse och inställning till hur vi lever våra liv syftar vår verksamhet till att ge insikter som de flesta människor saknar. Vi vet att det idag finns mycket på internet som utlovar en massa saker som sen visar sig inte fungera. På grund av det ser de flesta tyvärr negativt på de möjligheter som faktiskt finns på riktigt och missar därför de äkta kronjuvelerna som kan göra skillnad i livet. Vi brukar säga att det naturligtvis är bra att man har en avvaktande inställning till sådant som verkar för bra för att vara sant. På så sätt undviker man att bli lurad. Sen brukar vi även fråga så här, tänk om vår metod faktiskt fungerar. Skulle du vara intresserad då?  

 

Om du är öppen för att få information som på riktigt kan förändra allt i ditt liv, hör av dig till oss, så visar vi hur du gör för att bli ekonomiskt fri och hur det ger dig möjligheten att uppfylla dina mål, drömmar och visioner. Vill du veta hur det är möjligt?

Hur kan vi hjälpa dig?

 

CompoundiT inspirerar och hjälper människor som vill skapa en tillväxt i sina liv. Vi fokuserar på helheten där själva essensen av livets goda utgår från vår passion om människors undermedvetna och hur våra tankar och beteenden styr våra känslor inom områden som hälsa, ekonomi, kärlek och glädje.

 

Visste du till exempel att:

  • Stressrelaterad ohälsa, oro och otrygghet kostar Sverige 70 miljarder i förluster (årligen)

 

Att så många människor känner stress och utmattning är symptom som bottnar i en inre känsla av rädsla. Med andra ord går mängder av människor runt och är rädda för saker de inte behöver vara. Tex att de har för lite pengar, de hinner inte med på jobbet, de hinner inte med hemma, de känner sig överviktiga och för dåligt tränade, de är ensamma och känner saknad av en livskamrat, vänner etc och kanske inte känner sann glädje i den utsträckningen människor behöver för att må bra i kropp och själ.

Om de istället hade insikter i hur universum redan har löst allt det här och om de förstod att de själva redan sitter med lösningen, vore folksjukdomen stress mm ett ickeproblem.

För helt ärligt finns redan allt vi behöver i överflöd. Det finns inte brist på hälsa, brist på pengar, kärlek eller glädje. Det finns bara illusioner och ärvda värderingar och åsikter från tidigare generationer om att vi ska tycka och tänka som alla andra i dessa frågor.

Varför är det så här?

Vi har blivit lärda att gå i skolan, vara duktiga, skaffa bra betyg, få ett arbete, betala skatt och bete oss som civiliserade medmänniskor för att passa in i ramen. Men om nu det är den rätta vägen, hur kommer det sig då att Sverige, som är ett högteknologiskt och ekonomiskt framgångsrikt land, har så många medborgare som går runt med oro och stress? När ska människor inse att det inte är en framgångsrik väg att nå sina mål, drömmar och visioner på?

För att ytterligare förstärka bilden av hur illa det är, så går ca 1 miljon svenskar på antidepressiv medicinering. Låter det som bilden av ett paradis? Tror du fortfarande på illusionen att allt löser sig genom att jobba mer, jobba hårdare, betala mer i olika skatter osv? Eller börjar du få insikter som du tidigare saknat om att lösningen snarare finns hos dig själv?

Den bästa investeringen är i dig själv

Du behöver på riktigt börja ta ansvar för ditt liv och investera i dig själv. Personlig utveckling är det bästa du kan göra för att börja leva det liv som du vill ha. Varför ska du leva så som andra vill att du ska leva? Det är ju dig, ditt liv handlar om.

CompoundiT brinner för att inspirera människor i personlig utveckling och att ta kontrollen över våra liv på nytt. För att få hävstång i livet behöver du därför lära dig några enkla principer, som att göra ett fåtal saker rätt och ofta för att få de resultat du vill. Tex är det bättre att göra det du vet fungerar 1000 gånger än att göra 1000 olika saker som ändå inte leder dig närmare målet.

Ta ekonomisk tillväxt till exempel, här är det bästa du kan göra att investera för att få mera. Det spelar ingen roll hur stort eller litet belopp det är, principen är det samma. För om du gör det rätt, så expanderar det lite hela tiden. Precis som ditt medvetande gör när du investerar i dig själv. Om du fortsätter med samma sak och återinvesterar tillväxten, genom componding, eller ränta på ränta som det också heter inom ekonomin, då blir din ekonomiska tillväxt dramatiskt stor efter tillräckligt många repetitioner.

Rika eller fattiga liv?

Pengar är inte allt i livet heter det ju. Många människor lever rika liv trots att de är relativt fattiga om man ser till pengarna på kontot. Fast det finns också per definition ekonomiskt framgångsrika, som lever fattiga liv. De har alla pengar de behöver, men de har inte friheten att leva sin dröm då de är upptagna med att upprätthålla källan där inkomsterna kommer ifrån. De måste fortsätta jobba aktivt för sina pengar och hinner aldrig njuta av livet, medans äkta rikedom inte innefattar hårt arbete. Nyckeln är att skapa flera av varandra oberoende inkomster som är passiva. Först då kan du leva fullt ut i ekonomisk frihet.

 

Anledningen till varför CompoundiT fokuserar så mycket på ekonomi är för att med en starkare ekonomi, kan du förstärka det du redan är och den du vill vara. Du kan leva ett liv i frihet och trygghet utan att behöva vara beroende av utomstående faktorer. För att nå dina drömmar och visioner behöver du en stark ekonomi som gör dig och din familj ekonomiskt fria att leva fullt ut varje dag. Men det viktigaste av allt, sluta lägg värderingar i vad andra tycker och tänker. Vad har det med dig att göra? För vad får egentligen dig att må bra? Fokusera på ditt livs manus och sätt dina mål, drömmar och visioner. Låt ingen annan styra ditt liv. Tillåt andra ha sina åsikter och värdering och skapa din egen framtid istället för deras! Lär dig tona in på det du mår bra av helt enkelt istället för att lyssna på alla andra. Det om något kommer gör ditt liv rikare!

 

 

KONTAKT

FÖLJ OSS PÅ

Facebook

Innehållet, åsikter och slutsatser på denna hemsida är INTE att betrakta som finansiell rådgivning. Vi rekommenderar alltid att ta kontakt med en licensierad oberoende finansiell rådgivare. CompoundIT åtar sig inget ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppstå i och med handlingar eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på den här webbplatsen. Att investera i finansiella instrument, oavsett om det värdepapper, fonder eller andra instrument innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. När du använder en länk som är markerad som (annonslänk) utgår en förmedlingsprovision till oss. 

 

© 2019 Copyright för texter och innehåll CompoundiT