Med Forsage får du ett verktyg som är:

 - Lätt att komma igång med    

- Lätt att förstå och använda  

- Lätt att duplicera med andra

Titta på den här 16 min videon

KOM IGÅNG,

STEG FÖR STEG GUIDE

LÄR DIG MER,

STEG FÖR STEG INFO

Kort om Forsage

Plattformen Forsage ger dig möjligheten att tjäna pengar i form av kryptovalutan Ethereum på ett väldigt intuitivt sätt. När du går med i Forsage förvärvar du en programlicens och åtkomsten till plattformen. Det är det som är själva produkten du köper. Licensen ger dig tillträde till två olika inkomstkällor, den första kallas i programmet för X3 och är en aktiv del där du själv kan påverka din förtjänst genom att dela och hjälpa andra att använda plattformen. Den andra kallas X4 och är en passiv del av programmet där du får betalt från aktiviteter som andra i ditt nätverk producerar. Varför det kallas just X3 och X4 är för att i X3 får du betalt i 3 positioner och i X4 i 4 positioner.

Båda programmen X3 och X4 har vardera 12 st inkomstnivåer, så sammanlagt har du här 24 st återkommande inkomstkällor i samma program som alltid kommer betala ut Ethereum direkt till din plånbok när något triggar en transaktion i programmet. Ditt mål är att så snabbt som möjligt avancera genom alla 12 inkomstnivåer i de två programdelarna genom uppgraderingar. När du uppgraderat klart alla nivåer behöver du aldrig mer göra det utan har då tillgång till alla inkomster direkt i realtid till din plånbok. En viktig del är att förstå uppgraderingarna och varför du behöver göra det. För det första betalar du aldrig mer egna pengar för att uppgradera. Du använder pengar du redan tjänat för att uppgradera (när andra köpt licenser av dig), vilket är bra att veta. Anledningen till varför du vill uppgradera är för att du annars går miste om utbetalningar. Du vill ju inte missa att få betalt och kommer därför vara intresserad av att uppgradera så snart du kan. Likaså kommer dina downlines att uppgradera, vilket kommer pusha alla uppåt i inkomstnivåerna så alla tjänar mer på att uppgradera.

För att tjäna mycket behöver du alltså jobba lite för det. Det handlar om att samverka med andra och att hjälpas åt att bygga upp ett nätverk av människor som också vill dela det med andra och också tjäna pengar. Ethereum är om du inte redan visste det en digital valuta, precis som Bitcoin, och kan när som helt växlas till vanliga så kallade "fiat" pengar som Svenska kronor.  

Vad kan du tjäna i Forsage?

Hur mycket du kan tjäna är upp till dig själv. Om du delar med dig av Forsage till andra, som går med i teamet med din affilietelänk, så kan du tjäna väldigt mycket på kort tid. Det är ett väldigt transparent och rättvist system där inkomsten baseras på din arbetsinsats.

 

Är du en person som inte vill dela det med andra kan du oavsett tjäna passiv inkomst tack vare det andra i nätverket gör. Det kallas i programmet för spillover. Du kan få betalt tack vare spillover från personer ovanför dig och under dig, vilket är så fantastiskt med Matrix Marketing. Men vill du själv påverka din inkomst är det att dela vidare med andra som gäller och kan då enkelt skapa en aktiv inkomst väldigt fort som du kan leva på.

Forsage betyder "fast and furious" och för att du ska få en förståelse för hur mycket du kan tjäna när du uppgraderar till nivå 12, så betalar en "cykel" i din X3 102,4 Eth, vilket motsvarar ungefär 153.000 USD! Det innebär att dina tre möjliga utbetalningar i X3 blivit aktiverade när dina downlines köpt licens av dig en gång var. Du får betalt 51,2 Eth per slot. De två första går direkt till din Wallet som en utbetalning och den tredje går till din upline parallellt med att din inkomstnivå återöppnas på nytt och kan nu cirkulera obegränsat antal gånger för dig. Dvs säga varje gång din programdel X3 på nivå 12 cirkulerar genom att dina teammedlemmar tex uppgraderar så tjänar du dessa summor.

Tänk då på att din X4 betalar ännu mera och du får betalt fyra gånger istället för tre och betalar potentiellt en inkomst ca 203.000 USD direkt till din Wallet varje gång din nivå 12 cirkulerar en gång. Då förstår du kanske varför du vill uppgradera så snabbt som möjligt?

När du uppgraderat klart alla 12 nivåer i både X3 och X4 programmen, då behöver du aldrig mer göra det och erhåller 100 % av dina inkomster utan avgifter, utan admin kostnader, utan förnyelser eller några andra utgifter. Bara pengar rätt in i din plånbok!!

 

Visst verkar det nästa för bra för att vara sant?

Men det är till och med ännu bättre, för det finns ingen begränsning hur många gånger du kan tjäna dessa summor. Forsage är ett helt decentraliserat "smart kontrakt", vilket innebär att du omedelbart får cash flow automatiskt till din plånbok så fort nya ansluter till plattformen som du och teamet refererat. Det innebär ett obegränsat antal utbetalningar om och om igen eftersom dina inkomstkällor cirkulerar på obestämd tid så länge nya licenser köps och säljs i det smarta kontraktet. 

 

 Ett smart kontrakt går heller inte att hacka eller manipulera, ingen kan komma åt dina tillgångar eller stänga ner programmet. Allt sker helt automatiskt, helt utan mellanhänder och exakt enligt de fördefinierade och kodade villkoren.

Forsage är långsiktigt hållbart och kommer finnas så länge internet existerar eftersom det är distribuerat via Ethereums blockkedja, peer to peer mellan miljontals datorer runt om i världen. Den enda begränsningen i Forsage är du själv!

KONTAKT

FÖLJ OSS PÅ

Facebook

Innehållet, åsikter och slutsatser på denna hemsida är INTE att betrakta som finansiell rådgivning. Vi rekommenderar alltid att ta kontakt med en licensierad oberoende finansiell rådgivare. CompoundIT åtar sig inget ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppstå i och med handlingar eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på den här webbplatsen. Att investera i finansiella instrument, oavsett om det värdepapper, fonder eller andra instrument innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. När du använder en länk som är markerad som (annonslänk) utgår en förmedlingsprovision till oss. 

 

© 2019 Copyright för texter och innehåll CompoundiT